Arkivernes Hjul 2019
udgives på Arkivernes Dag den 9. november

Årbogen har igen i år interessante artikler fra alle otte arkiver.  Forordet er skrevet af Peter Hermann og følgende artikler er at finde i bogen:

Sådan er det at være ko ved Tissø, Herregården Birkendegaard, Herskab og tjenestefolk på  Birkendegaard, Marie Mathilde Olsen – en glemt Vilhelm Kyhn elev, Kalundborgs glemte kunstner Marinemaler Otto Stoltenberg, Poesibøger, Hundefører ved grænsen og ved kriminalpolitiet i Kalundborg, Opvækst i Skibbrogade under 2. verdenskrig, Det stod i avisen,  Enkeltbillet til Gørlev, Med kam og saks – Tanker ved et 100 års jubilæum, Brøndgraver og Mosekonge, Bjørnefundet på Røsnæs, Ole Jensens spændende oplevelser med rallysporten,  Luk op for benzinen for helvede, mand!, Friskolen på Røsnæs er etableret, Stjernebyen, Nej, vi sælger ikke blæksprutter – det er vi selv,  Vollerupskoven, Sejerø kirke – flytning af døbefont og Hjulspind hvor årets begivenheder med en spids pen får hjulet til at spinde.

Bogen er på 120 sider og rigt illustreret. Pris kun 100 kr.
Sælges på alle lokalarkiverne i Kalundborg Kommune.

Lørdag den 16 og 23. November. Mellem kl. 8 til 12. kan bogen købes i Tømmerup brugs, hvor representanter fra lokalarkivet  vil være tilstede.

Pris kun 100 kr.

Arkivernes hjul 2016-2017-2018 sælges stadig fra arkivet.